Meubelverhuur

Verhuur spreekgestoelte Slide Swish

Eglantier Verhuur spreekgestoelte Slide Swish
Eglantier Verhuur spreekgestoelte Slide Swish
Eglantier Verhuur spreekgestoelte Slide Swish
Zoekt u een plaats waar u een mooi design spreekgestoelte voor uw evenement kan huren? Eglantier verhuurt De Slide Swish spreekgestoelten. Dit spreekgestoelte is een absolute eyecatcher. Het spreekgestoelte heeft een ingebouwde lamp waardoor het nog meer in het oog springt.
Price: €100,00
€100,00

Verhuur DJ Booth Liteconsole XPRS

Eglantier Verhuur DJ Booth Liteconsole XPRS
Eglantier Verhuur DJ Booth Liteconsole XPRS
Eglantier Verhuur DJ Booth Liteconsole XPRS
Wil u een mooi DJ meubel huren? Bij ons bent u aan het juiste adres. Eglantier verhuurt De Liteconsole XPRS DJ meubelen. Het geheel kan bij elkaar worden geplooid tot een compact geheel, makkelijk voor het transport. Met een Ledspot of ledstrip achter de plexi frontplaat kan er eveneens een mooi effect worden gecreëerd.
Price: €100,00
€100,00

Verhuur zetel 1-zit

Verhuur zetel 1-zit
Verhuur zetel 1-zit
Zoekt u mooie design zetel om te huren? Bij Eglantier bent u aan het juiste adres! Eglantier verhuurt de meubelen die u nodig heeft voor uw beursstand/feest/vergadering... De opgegeven prijzen zijn geen dagprijzen maar totaalprijzen voor een gemiddelde beursperiode: +- 2 weken.
Price: €60,00
€60,00

Verhuur 4-zit sofa wit of zwart

Verhuur 4-zit sofa wit
Verhuur 4-zit sofa zwart
Zoekt u mooie design sofa om te huren? Bij Eglantier bent u aan het juiste adres! Eglantier verhuurt de meubelen die u nodig heeft voor uw beursstand/feest/vergadering... De opgegeven prijzen zijn geen dagprijzen maar totaalprijzen voor een gemiddelde beursperiode: +- 2 weken.
Price: €90,00
€90,00

Verhuur Designstoel

Verhuur Designstoel
Zoekt u mooie design stoelen om te huren? Bij Eglantier bent u aan het juiste adres! Eglantier verhuurt de meubelen die u nodig heeft voor uw beursstand/feest/vergadering... De opgegeven prijzen zijn geen dagprijzen maar totaalprijzen voor een gemiddelde beursperiode: +- 2 weken.
Price: €20,00
€20,00

Verhuur Design Barkruk

Verhuur  Design Barkruk
Zoekt u een mooie design Barkruk om te huren? Bij Eglantier bent u aan het juiste adres! Eglantier verhuurt de meubelen die u nodig heeft voor jou beursstand/feest/vergadering... De hoogte is regelbaar tussen 56 en 76cm De opgegeven prijzen zijn geen dagprijzen maar totaalprijzen voor een gemiddelde beursperiode: +- 2 weken.
Price: €69,00
€69,00

Verhuur Design Ronde Tafel

Verhuur Design Ronde Tafel
Zoekt u een mooie design ronde tafel om te huren? Bij Eglantier bent u aan het juiste adres! Eglantier verhuurt de meubelen die u nodig heeft voor jou beursstand/feest/vergadering... De diameter van de tafel is 105cm De hoogte: 75cm Kleur: Mat Wit De opgegeven prijzen zijn geen dagprijzen maar totaalprijzen voor een gemiddelde beursperiode: +- 2 weken.
Price: €149,00
€149,00
Subscribe to RSS - Meubelverhuur